Prisutdelning  förlängd anmälningstid
För att anmäla sig så skicka ett mail med Namn och Startnummer (senast använda nummer för de som ej har fast startnummer) samt eventuellt medföljande till: info@snowseries.org senast på tisdag den 10/3.

Då krögaren fått problem det datum som aviserats flyttar prisutdelning fram en vecka till den 14/3.
Eftersom det bara körts två deltävlingar finns inte så mycket pengar i prispotten, varför Snöserieklubbarna beslutat att penningpriser utgår och det som finns satsas på mat till alla som deltagit samt pokaler till det tre första i varje klass.

Prisutdelning i Snöserien kommer att ske på Restaurang 29 i Örebro (samma plats som förra året på Salamandervägen 29, bakom Porsche Center i Örebro)

Årets upplägg på prisutdelningen blir liksom tidigare år en gemensam middag. Efter maten förrättas prisutdelningen för samtliga klasser.
Tipspromenad med fint gigantiskt påskägg som pris.

Maten ingår för alla som gjort minst en start i årets Snöserie, för övriga kostar det 175 kr per person och betalas på plats.

Meny:
Schnitzel med potatis och kryddsmör
Bröd
Sallad
Kaffe & Kaka

Insläpp kl 1800 och mat kl 1900.

Det går bra att ta med flera gäster / fru / barn / kompisar, ja i princip kan man se Snöseriens avslutning som en tillställning för alla endurointresserade i regionen. Eventuella allergier anmäs till Mikael Wiberg på telefon 070-5923335

Pokaler till de tre första i alla klasser.

Skänkta priser mottages tacksamt!

Välkomna!


Resultat från deltävling 5
Resultat och sammanställning är nu uppdaterat och finns i menyn till vänster


Datum  klara för SNÖSERIEN 2020

200119 Karlskoga EK
200201 ET Örebro
200209 Åbågen MCK
200229 SMK Örebro
200307 Hallsbergs MK

200314 PrisutdelningReporter sökes

Tyvärr finns det i år ingen som tagit på sig att fota och skriva några rader här på hemsidan om tävlingarnas händelser. Om någon är intresserad, skicka ett mail till webmaster. Generös ekonomisk kompensation utgår givetvis!